I samarbete med MSC Cruises kompletteras Solresors utbud med två veckolånga kryssningar. Den ena kryssningen går till Madeira och fyra av Kanarieöarna. Den andra rutten går till Casablanca och Agadir i Marocko samt tre av Kanarieöarna. Sedan tidigare har Solresor Gran Canaria, Fuerteventura, Teneriffa, Lanzarote och Madeira i sitt reseprogram.

– En kryssning är ett mycket bekvämt sätt att resa. Du bor på ett flytande förstaklasshotell, äter och dricker gott och kommer varje morgon till en ny destination som väntar på att upptäckas. Den som vill maximera semestern lägger till en extravecka på fina Gloria Palace i San Agustín, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

Fartyg: MSC Armonia. Mycket fräscht fartyg med bl a två pooler, spa, à la carte-restauranger, bufférestaurang, flera barer, engelsk pub, italiensk glassbar, kvällsunderhållning och klubbar anpassade för barn och ungdomar i olika åldrar upp till 17 år.

Rutter: Gran Canaria-Fuerteventura-Madeira-La Palma-Teneriffa-Gran CanariaGran Canaria-Casablanca-Agadir-Lanzarote-Teneriffa-Gran Canaria

Kryssningarnas reslängd är en vecka och kan med fördel kombineras med en extravecka på Solresors gästfavorit Hotel Gloria Palace i San Agustín, Gran Canaria.

Flyg från Stockholm och Malmö till Gran Canaria under perioden 29 november-4 april 2015.

Pris från 6 995:- per person för en veckas kryssning med helpension och flyg.

Pris från 9 995:- per person för en veckas kryssning med helpension, flyg och en vecka i dubbelrum med havsutsikt och frukost på Hotel Gloria Palace.