Lagom till julhelgerna släpper Ving de flesta av nästa vinters resor. Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och fortsätter att locka många semestrande svenskar.

Nu finns resorna bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Norrköping Airport till Gran Canaria och Teneriffa. Resorna till Gran Canaria förlängs med tre extra avgångar i april 2019.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många använder ledigheten under julhelgerna till att planera det kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Vi uppskattar en fortsatt Ving-satsning på Norrköping och vet att det är positivt för resenärerna att resorna släpps tidigt för bokning. Vill man få de bästa hotellen är det bra att vara ute tidigt. En stor del av en resa är att se fram emot den och det är ju härligt att veta i nästan ett helt år att man har sin solresa säkrad. Vi stärker återigen vår position som viktig semesterflygplats – smidigare sätt att resa finns inte, säger Bertil Skärblom, Marknadschef Norrköping Airport.

Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.