Gran Canaria erbjuder hotell för alla smaker och plånböcker. För att göra det lättare att hitta rätt när man ska boka så har Apollo sammanställt en lista över de bästa hotell Gran Canaria enligt dem.

Det finns hotell för i all prisklasser och för olika ändamål. Apollo går igenom och beskriver hotell som kan vara värda att titta närmare på när du planerar din nästa resa till Gran Canaria.

Prisvärda hotell på Gran Canaria

IFA Buenaventura, Playa del Inglés: På trevligt IFA Buenaventura kan du fylla dina dagar med härliga bad, ett träningspass i gymmet, tennislektioner och restaurangbesök.

Heliomar, Puerto Rico: Populära Heliomar i Puerto Rico ligger vackert en bit in i dalen och erbjuder en grönskande trädgård med två pooler.

Babalu, Puerto Rico: Från Babalu har man en fantastisk utsikt över Atlanten. Hotellet ligger högt upp, så det är en del trappor ner till Puerto Rico och stranden – men det är det värt!

Barnvänliga hotell på Gran Canaria

Lopesan Baobab Resort, Meloneras: Lopesan Baobab Resort är ett förstklassigt hotell med spektakulär, afrikanskinspirerad arkitektur och hela nio (!) pooler att välja mellan. I år blev hotellet dessutom ett Apollo Mondo Family Resort, med bland annat barnklubb och gratis träning för hela familjen.

IFA Interclub Atlantic, San Agustín: IFA Interclub Atlantic erbjuder två vackra poolområden, vattenrutschbanor, en vacker trädgård och ett brett utbud av aktiviteter.

Cordial Mogan Valle, Puerto de Mogán: Cordial Mogan Valle har allt för att tillfredsställa en hel familj – lugnt läge, ett härligt poolområde, gångavstånd till stranden, vackra och rymliga lägenheter, en barnklubb och ett hälsocenter.

Canary Garden Club, Maspalomas: Canary Garden Club består av små, familjevänliga bungalows. Hotellet har ett trevlig poolområdet och bungalowsen är spridda över ett större, lummigt område med gott om utrymme för pigga barn att leka.

Vuxenhotell på Gran Canaria

Sunsuites Carolina, San Agustín: Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina är ett av Apollos mest populära vuxenhotell på Gran Canaria. Platsen på stranden och den varma atmosfären bidrar till att många gäster återkommer år efter år.

Marina Bay View, Puerto Rico: Soligt läge och en fantastisk utsikt – det är Marina Bay View! Eleganta lägenheter och ett härligt poolområde gör detta hotell till ett av Apollos absolut mest populära hotell i Puerto Rico.

Reina Isabel, Las Palmas: Legendariska Reina Isabel har en takterrass med saltvattenpool, spa, à la carte-restaurang och ett utmärkt läge vid havet.

Exklusiva hotell på Gran Canaria

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, Meloneras: Eleganta Lopesan Villa del Conde ligger vid havet och nära en golfbana. Arkitekturen är inspirerad av den lilla staden Agüimes på Gran Canaria och erbjuder hela sex stycken pooler, varav en är en infinity-pool med saltvatten.

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino, Meloneras: På Lopesan Costa Meloneras får du en riktig lyxsemester, omgiven av vacker interiör i förstklassig kolonialstil. Hotellet har ett grönskande poolområde med fyra pooler, ett inbjudande spa och flera restauranger.

Cordial Mogan Playa, Puerto de Mogán: Lyxiga Cordial Mogan Playa är som en liten kanarisk by med fontäner och vattenfall, omgiven av vackra blommor. En kort promenad leder till stranden och den pittoreska hamnen.